Restaurace Vrchlabí aneb kam si zajít na dobrý oběd?

12.01.2023

Oblast Benecka patří k velmi oblíbeným turistickým destinacím v České republice, kam se lidé vydávají nejenom přes zimu, ale také v letních měsících. Nachází se zde totiž krásná příroda a také řada významných pamětihodností. Typicky se jedná o zříceninu hradu Štěpanice. Vydáte-li se do Benecka, pak určitě po objevování krás okolí dostanete chuť na dobré jídlo. Naštěstí se v této oblasti nachází restaurace s jedinečným konceptem otevřené kuchyně.

Podle čeho volit restauraci?

Restaurace Vrchlabí se nachází nedaleko renomovaného hotelu TOP. Vyznačuje se moderní domácí kuchyní, která je navíc obohacena o prvotřídní servis. Pozitivně naladěný personál vás nejenom obslouží, ale také vám doporučí místní speciality, na nichž si určitě pochutnáte. Jedinečností restaurace TOP Benecko je otevřená kuchyně. Díky tomu můžete od stolu vidět, jak pod rukama šikovného kuchaře vznikají velmi chutné pokrmy.

Z čeho jsou pokrmy uvařeny?

Základem výběru restaurace není pouze její vnější vzhled a útulnost vnitřních prostor, ale pozornost byste měli věnovat samotným pokrmům, což platí i o podniku ve Vrchlabí. Restaurace má svůj jídelní lístek postavený na čerstvých surovinách od lokálních dodavatelů a kouzlech šikovných kuchařů. Díky nim je možné připravit jídla, po kterých se vám bude stýskat a díky nimž se budete na Benecko pravidelně vracet. Kromě toho kuchaři vytváří i domácí zmrzlinu.

Kolik se do restaurace vejde hostů?

Asi si budete říkat, že v takto atraktivně vypadají restauraci nebudete mít šanci sehnat místo na oběd či večeři. Opak je ovšem pravdou, protože restaurace v Jilemnici nabízí usazení až pro 80 hostů. V případě příznivého počasí je díky letní zahrádce možné rozšíření kapacity až na 120 osob. Těšit se můžete na velmi útulné prostředí restaurace v Jilemnici, v němž si vychutnáte prvotřídní pokrmy vyrobené z čerstvých surovin.

Budete-li se nacházet na Benecku, určitě navštivte renomovanou restauraci. Takového kulinářského zážitku určitě nebudete litovat.